Info Casa Georgescu

Pensiunea Casa Georgescu este asezata in mijlocul naturii avand totodata acces direct la civilizatie, fiind situata pe DN73A (Sos. Predeal). Aceasta pensiune se adreseaza celor care vor sa se linisteasca, sa uite pentru moment de nebunia orasului, de griji, de poluare, de lume. Am ales cu cu mare grija acest loc fiind mai retras, la poalele Postavarului, in linistea padurii si a susurului riului care trece chiar prin curte. Aici te poti rupe de cotidian si te poti integra in natura – pomi, pasarele si animalute, privi cerul senin fara poluare si asculta fosnetul padurii. Este un loc minunat unde poti savura o branza direct de la stana, un lapte adevarat, unt cum nu gasesti la alimentara, un ou proaspat de la gainile noastre, dulceturi si magiunuri facute de noi, supe/ciorbe cu gustul de acasa si nu in ultimul rind pastravul crescut cu apele izvoarelor muntilor nostri.

Casa Georgescu - exteriorCasa Georgescu - exteriorCasa Georgescu - exterior cerexterior-cu-nori-(mic)exterior-noaptea-cu-luna-(mic)balcon-(mic)

Casa Georgescu pune la dispozitia turistilor 6 camere mari, curate si luminoase, mobilate simplu dar cu gust, totul fiind din lemn. Fiecare camera are baie proprie, balcon, TV satelit. La parter este un salon cu masa ping-pong, diverse aparate pentru gimnastica, o bucatarie dotata cu tot ce trebuie in asa fel incit cei care vor sa gateasca sa o poata face si o baie. Aici este si singurul loc din casa unde se fumeaza si tot aici pot petrece cei care vor sa stea pina mai tirziu. Pentru cei care vor sa faca gratar casa pune la dispozitie un foisor cu plita, cuptor si gratar, care se afla chiar pe malul riului la marginea padurii. In curte exista loc de joaca pentru copii cu leagan, balansoar, cos baschet, teren badminton. Parcarea este gratuita in interiorul curtii intr-un loc special amenajat iar noaptea se inchid portile.

Raul din spatele Casei Georgescu

E lucru stiut ca plaiurile mioritice ofera privelisti de legenda, prin urmare, nu e de mirare ca imbogatim, cu prezenta noastra, un mic coltisor de rai. Daca te-ai cazat in aceasta locatie, dimineata te va intampina mireasma proaspata de brad si susurul raului de munte ce isi deapana povestile la cativa metri distanta. Din padure rasar ici colo, poienite cu flori multicolore ce asteapta sa fie culese, zmeura sau fragi, iar pasarile isi canta trilurile de dimineata pana seara. Aici te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane.

Aerul rece si proaspat cu miros de rasina e asa tare si viu incat simti cum iti inunda intreaga fiinta. Totul te face sa spui ca paradisul nu e inca pierdut. Ai putea sa ocolesti un asemenea loc? Te asteptam cu vestita ospitalitate romaneasca, ridicata la standardele europene.

subsol-3-(mic)

Casa Georgescu este locul perfect pentru a organiza petreceri private, intalniri membrii cluburi, team-building, reuniuni colegi / prieteni, etc.

Vino aici oaspete si vei pleca prieten!