Atractii turistice

In zona puteti inchiria biciclete, motocross sau ATV-uri (iarna snow-mobil), puteti practica paintball, bunjee jumping, alpinism, calarie, pescuit. Iarna se poate practica ski sau sanius pe partia din apropiere. Partiile de ski din Predeal si Poaiana Brasov sunt la doar 20 de minute distanta.

Terasa racoroasa vara - Pensiunea "La Dinicu"

Cheile Rasnov

Se pot face drumetii pentru a admira locurie, iar cei mai curajosi pot practica alpinism si bungee-jumping. Instalatia de bungee-jumping este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul 2 in Europa (dupa Elvetia), cu o inaltime de 135 m, cu posibilitati de marire pana la 155 m, pe o distanta de aproximativ 100 m, in functie de greutatea celui care sare.

Cetatea Rasnov

Fiind o cetate taraneasca, ridicata in evul mediu de locuitorii Rasnovului cu scopul de a se adaposti si apara in vremea invaziilor vrajmase, trecutul ei este strans legat de intreaga dezvoltare a populatiei respective. Construita in secolul al XIV-lea, cu restaurari succesive, astazi este un loc care trebuie neaparat vizitat.Panorama orasului Rasnov, vizualizata din punctul cel mai inalt al cetatii, este superba.

Pestera Fundata

Pestera Fundata se afla la o distranta de trei kilometri de localitatea Rasnov si la aproximativ un kilometru şi jumatate de Cetatea Rasnov, la o altitudine de 790 de metri. Intrarile sunt mai stramte insa in interior este o sală imensa, cam cat jumatate de teren de fotbal, cu bolte inpresionante si o acustica nemaipomenita. Este un iluminat secvenţial, ceea ce inseamna ca turistii primesc pe rand informatii vizulae iar cand ajung la finalul turului si sunt în varful pasarelei, intreaga pestera este luminata, pentru a le oferi o imagine de ansamblu a ceea ce tocmai au vizitat.

Poiana Brasov

Este o statiune pentru sporturile de iarna din Romania, fiind o atractie turistica de renume international, si un cartier al municipiului Brasov. Ea dispune de 12 partii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Statiunea este de asemenea recomandata pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

Alte obiective turistice in zona: BrasovTourism.